Kurv

Vi er nomineret til TV-Prisen 2022

Vi er nomineret til TV-Prisen, som er Danmarks eneste tv-fagpris. Den arrangeres af Producentforeningen, der er en brancheorganisation for producenter af film, tv og spil.

I dag blev dette års nomineringer offentliggjort og vi er nomineret i kategorierne Bedste Faktaserie, Årets Nyskabelse – Fakta og Bedste Satire/Comedy. Se hvilke programmer nedenfor.

CiliusBruun Fuld af Danmark TV2 Play 1536x1026 1
Foto: A&M Productions

Fuld af Danmark

Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm er sammen med sin ukendte kollega Rasmus Bruun taget på en sommertur. I 12 afsnit følger man de to på ruten rundt i Danmark, hvor de smager sig igennem Danmark. Deres fokus er på det voksende antal af vingårde, mikrobryggerier og alkoholproducenter.  

Serien blev produceret af A&M Productions for TV2 Play og er nomineret til dette års TV-Prisen i kategorien Bedste Satire/Comedy.

CB Konspirationsfolket 1024x576 1
Foto: A&M Productions / DR

Konspirationsfolket har ordet

Vidste du, at Rasmus Bruun – altså den ægte Rasmus Bruun og ikke den anden Rasmus Bruun – fik ideen til TV-eksperimentet Konspirationsfolket har ordet?

Med Signe Molde i front giver DR2 fire mennesker ordet. Fire mennesker som mange i daglig tale kalder “sølvpapirshatte”.

Programmet er produceret af A&M Productions for DR2 og nomineret til TV-Prisen i kategorierne Bedste Faktaserie og Årets Nyskabelse – Fakta. Derudover er Signe Molde nomineret som Årets Vært – Fakta.

Pst!

Derudover kan man opleve både Rasmus og Frederik i flere af de andre nominerede serier.

I serien Guru spiller Frederik overfor Simon Kvamm i rollen som coachen Master Fenn. Frederik medvirker derudover som en gnaven vagt i Rundetårn i Anna Juuls serie Min Kamp.

I samme serie kan man opleve Rasmus som en noget frisk barista. Og så kan man se Rasmus i en birolle i Netflix-serien Kastanjemanden.

Og så er Den Klassiske Musikquiz nomineret som Bedste Gameshow.