Kurv
Orkestret med Rasmus Bruun og Frederik Cilius

Premiere på Orkestret

Så er det i aften, at der er premiere på Orkestret – en ny komedieserie af Mikkel Munch-Fals efter idé af Adam Price.

Komedieserien udspiller sig i og omkring et symfoniorkester – befolket af musikere, som på én gang lider af storhedsvanvid og mindreværdskomplekser. En samling glødende egoister, som skal underordne sig fællesskabet, for at kunne frembringe den store lyd.

Her mødes den nyansatte og konfliktsky souschef Jeppe Nygren (Rasmus Bruun) og orkestrets 2. klarinettist, den vredladne enspænder Bo Høxenhaven (Frederik Cilius). Bo lever og ånder for musikken og har ét altoverskyggende mål: at blive 1. klarinettist i stedet for 1. klarinettisten.

DANNER USANDSYNLIG ALLIANCE

Orkestret mødes ’administrationen’ i form af Jeppe og ’kunsten’ i form af Bo i et univers, hvor det behagesyge, selvopofrende og kompromissøgende krydser klinger med det trodsige, egenrådige og kompromisløse. På trods af at de to mænd er hinandens diametrale modsætninger, danner de dog alligevel en usandsynlig alliance i serien.

MEDVIRKENDE:

Orkestret er skrevet og instrueret af Mikkel Munch-Fals efter idé af Adam Price. På rollelisten ses desuden: Neel Rønholt, Lise Baastrup, Emma Sehested Høeg, Caspar Phillipson, Ina-Miriam RosenbaumMay Lifschitz med flere.