Kurv
Rasmus Bruun skurk

Nu kommer forklaringen

Nogle har undret sig over Rasmus’ nye skæg. Andre har misundt det. Nu kommer forklaringen!

“Det er til en rolle!”, udtaler Rasmus Bruun.

DRs nye familiefiktionsserie, Troldehjertets Hemmelighed, foregår i 1800-tallet i den lille by Lindestrup. I serien spiller Rasmus Bruun karakteren Cornelius, der møder de to hovedroller Karen og Rebekka i sin søgen efter en trold.

Troldehjertets Hemmelighed får premiere i 2023 og bliver efterfølgeren til DR1s kommende julekalender, Julehjertets Hemmelighed, der får premiere til december 2022.

Serien produceres af Mastiff og kommer i 8 afsnit. Optagelserne finder sted lige nu på Fyn og Sjælland.

Nedenfor kan du læse den officielle pressemeddelse.


CiliusBruun DSC4007 2048x1365 1
Karla Larsen Moltsen og Lova Rudolph. Foto: Andreas Bastiansen

Pressemeddelelse pr. 13. september 2022 fra FilmFyn og Mastiff

Ny magisk DR serie i gang med optagelser på Fyn

I september går optagelserne til DRs nye store familiefiktionsserie Troldehjertets Hemmelighed i gang på Erholm Gods og i Den Fynske Landsby, med støtte fra FilmFyn. Serien er en efterfølger til DRs julekalender Julehjertets Hemmelighed, som får premiere i år.

Troldehjertets Hemmelighed er en spændende, magisk og sjov fortælling for hele familien, som foregår i 1800-tallet i den lille by Lindestrup. Serien er på i alt 8 afsnit.

Handlingen

Det er tæt på midsommer og den 13-årige Karen bager kager på livet løs i sin lille butik. Det helt store samtaleemne i byen er forlovelsen mellem Karens storebror, den fattige staldkarl Rasmus og herregårdsdatteren Marie Louise. Pludselig dukker en pige ved navn Rebekka op i byen. Hun er sjov og vild og hende og Karen bliver hurtigt veninder. Kort tid efter dukker endnu en fremmed op i byen. En mystisk mand ved navn Cornelius. Han siger, at han leder efter en trold og har et magisk troldehjerte med til at hjælpe sig.

Herefter tager handlingen hurtigt fart og Karen skal både bruge hjælp fra en gammel skovkone, to 10-årige, en særlig kage og alt sit mod og kærlighed, hvis hun skal undgå et muligt troldeangreb i den lille by og beskytte dem, hun holder af.

Tilbage til Fyn

Med Troldehjertets Hemmelighed vender Mastiff tilbage til Fyn og filmer igen på nogle af de unikke historiske locations som også dannede rammen om DR kommende julekalender Julehjertets Hemmelighed. Om igen at optage på Fyn udtaler producent Mia Marie Borup, Mastiff:

Det er fantastisk at være tilbage på Fyn og nu filme igen på mange af de samme locations som til julekalenderen i vinters, men nu i smukke sommerfarver, blå himmel og fuglefløjt i ørene. Vi følte slet ikke vi var færdige med at fortælle videre i det kæmpe store univers vi har skabt til julekalenderen. Det at kunne fortælle videre om karaktererne i samme univers og locations, men på en ny måde visuelt, har været meget inspirerende og vi glæder os til at vise danskerne den her helt igennem magiske fortælling – og ikke mindst, at få julen til at vare lige til påske…

FilmFyns direktør Klaus Hansen glæder sig over, at Fyn endnu engang danner ramme om en tv-serie. Han udtaler:

Jeg er rigtig glad for, at Fyn kan fortsætte samarbejdet med produktionsselskabet Mastiff, der med Troldehjertets Hemmelighed fortsætter det magiske univers fra årets kommende julekalender. De to seriers fælles univers er derfor med til at sætte Fyn på landkortet – både til jul og påske. FilmFyn har begrænsede midler til at støtte tv-serier og derfor er den røde tråd mellem de to produktioner en ekstra bonus.

Holdet bag

Castet i Troldehjertets Hemmelighed er stort set det samme som i Julehjertets Hemmelighed med et par nye i blandt:

Cast: Karla Larsen Moltsen, Lova Rudolph, Mia Lyhne, Rasmus Bruun, Esben Dalgaard, Anders Brink, Lise Baastrup, Isa Thorlacius, Maximillan Hale, Ditte Ylva Olsen, Vigga Bro og mange flere.

Jesper N. Christiansen har skrevet manuskripterne, Jacob Bitsch instruerer og Mia Marie Borup er producent.

Serien produceres af Mastiff for DR, med støtte fra FilmFyn og skal optages på Fyn og Sjælland i august og september og har premiere på DR i påsken 2023.

For yderligere information, kontakt venligst:

Klaus Hansen, FilmFyn // [email protected] // 2081 0959