Kurv

Kulturpassiar

Kulturpassiar – et højtravende talkshow – med Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm og Rasmus Bruun.

Ohøj! Alle ombord! Så letter kulturankeret!!!

Glæd jer til at møde hele Danmarks Kirsten Birgit, når hun viser rundt i Danmarks kulturelites maskinrum på Bremen Teater. Aftenen vil byde på gode historier fra de varme lande og eksotiske gæster fra den danske kulturscene.

Kulturpassiar sætter sejlene mod fjerne kulturkyster

Denne aften vil du ikke blive ført bag lyset, men derimod IND i lyset, når den lille fyrbøder Rasmus Bruun hælder kul under kedlerne på det gode skib Kirsten Birgit, og sætter sejlene mod fjerne kulturkyster.

Vi er alle sammen Kirsten Birgits små matroser, når hun med sikker hånd styrer skibet enten mod eller IND i isbjerget. En ting er sikkert og vist, i slutningen af eventyret ender vi alle som Kirsten Birgits små ‘King of the Worlds’.

I foyeren vil der være både vådt og tørt til de sultne kulturfarere, som naturligvis er klædt på efter aftenens dresscode: Matroshatte.

Advarsel! Der vil være risiko for kulturelle skumsprøjt undervejs i showet.

Gæsterne annonceres løbende.

Dørene åbner klokken 19:00.

Showstart 20:00

Kulturpassiar med Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm og Rasmus Bruun fandt sted på Bremen Teater i 2017. Produceret af Litenhief, der også stod bag Det Skide Show, Sommeren på Birgitø og Den Korte Live On Stage.

De andre shows

Det Skide Show

Litenhief // Bremen Teater, Musikhuset Aarhus, Magasinet i Odense (2018)