Kurv

Kirsten Birgit indgår aftale med r8Dio

Kirsten Birgit indgår aftale med r8Dio og bliver stationens nye seniorkorrespondent. Tidligere i dag gik hun breaking med nyheden på Twitter. Hun skrev:

Kirsten Birgit tweet 1024x512 2

Aftalen er faldet på plads efter r8Dio åbnede sin ambassade i Københavns Kødby i denne uge. 

Samarbejdet starter snarest muligt og sammen med nyhedschef Rasmus Bruun og vært Anja Winther samt redaktør Ulrik Brøndal vil Kirsten Birgit indgå i holdene bag r8Dios nyhedsformidling i Den Korte r8Dioavis.

Hvordan lytter du med?

Start med at downloade r8Dios app. Den er gratis.

CiliusBruun R8dio app cover 1024x521 2

Du skal være medlem af r8Dios venner for at få adgang til programmerne. Det kan du blive ved at tilmelde dig direkte i app’en.

Når du er tilmeldt får du adgang til alle r8Dios programmer.

r8Dios programmer 1024x505 2

Nyhedschefen udtaler

Fra en pressemeddelelse udsendt af r8Dio tidligere i dag:

Nyhedschef på r8Dio, Rasmus Bruun, ser, at tilføjelsen af Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm vil kunne involvere danskerne på en helt ny måde:

”Som nyhedschef på r8Dio og konsul på den nye ambassade bliver det min fornemmeste opgave at forene det ganske almindelige Kakkelbords Danmark med det mere moderne Danmark.

Det bliver en rejse, som vi selvfølgelig allerede er stævnet ud på, men som vi nu stævner på igen, men bare med et andet skib og en ny besætning – fra en anden havn. Dét giver mening,” udtaler nyhedschef på r8Dio, Rasmus Bruun.

Fejring af aftalen blev dokumenteret

I programmet Undskyld Vi Roder hører man r8Dios ledelse fejrer aftalens indgåelse med Kirsten Birgit. Det kan høres her: