Kurv
Fuld af Danmark

Fuld af Danmark

Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm er sammen med sin ukendte kollega Rasmus Bruun taget på en sommertur.

På ruten rundt i Danmark vil Kirsten Birgit og Rasmus smage sig igennem Danmark. Deres fokus er på det voksende antal af vingårde, mikrobryggerier og alkoholproducenter.  

Rasmus Bruun er for første gang foran kameraet. Hans journalistiske mission er at komme ind under huden på danskerne. For alle – selv helt almindelige danskere – har en historie.

Så mens Rasmus forsøger at åbne mennesker, åbner Kirsten Birgit den ene flaske efter den anden.

Kan man blive Fuld af Danmark?

For hvor fuld kan man blive af Danmark? Smager det godt? Som ekspert i fuldskab og morskab undersøger Kirsten Birgit og hendes trofaste makker sagen grundigt. Deres smagsløg er deres våben.

Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm er som altid den gode histories forkæmper – og ser derfor rejsen som en oplagt mulighed for at fortælle seerne Danmarkshistorien i et nyt perspektiv. Kirsten Birgits, naturligvis. Så undervejs på turen vil Kirsten Birgit berige seerne med historiske facts og anekdoter, som Kirsten Birgit nu ser og husker dem.

En gammel sandhed siger: Fra ædru til fuld til tømmermænd. Man skal høre sandheden fra børn og fulde journalister.

Kirsten Birgit og Rasmus møder blandt andre Signe Wenneberg, Morten Messerschmidt, Andreas Bo, Leif Maibom, Tobias Hamann, Annika Aakjær og TV2-værterne Ditte Haue, Mikael Kamber og Per Christiansen.

Fuld af Danmark er en TV-serie i 12 afsnit, der blev produceret i 2020 af A&M Productions for TV2 og TV2 Play.

Husk også at se