Kurv
Frederik Cilius Robertprisen

Frederik Cilius er vært til Robert Prisen

Lørdag den 4. februar 2023 er Frederik Cilius vært, når dansk film og TV fra det forgangne år fejres med branchens egen pris, Robert. Prisuddelingen finder sted i Tivoli Hotel & Congress Center, København, og streames live på robertprisen.dk

I 1984 stiftede FilmAkademiet Robert Prisen, der hvert år uddeles til de, der har udmærket sig inden for de filmfaglige discipliner i det forgangne år. I 2023 skal der uddeles priser i 29 kategorier til danske film og TV-serier fra 2022.

Det er FilmAkademiets over 2.300 medlemmer, der har indstillet og stemt om hvilke film, tv-serier og fagfolk, der skal nomineres samt modtage priserne. 

Frederik Cilius er vært

Det er første gang, at Frederik Cilius er vært for uddelingen. I år er særligt, fordi han selv er nomineret i kategorien Bedste Mandlige Hovedrolle for sin rolle som Bo i TV-serien Orkestret.

Orkestret modtager fire priser
Foto: SAM Productions / DR

Frederik Cilius nomineret til Robert PRisen

Frederik er nomineret i kategorien Bedste Mandlige Hovedrolle for sin rolle som Bo i TV-serien Orkestret.

Prisuddelingen streames live

Det er kun inviterede, der får mulighed for at deltage i selve prisuddelingen. FilmAkademiet har dog gjort det muligt at se med, når modtagerne af de 29 priser offentliggøres. Du kan se med gratis via stream på Robertprisen.dk fra klokken 18:30 lørdag den 4. februar 2023.

CiliusBruun Robert Prisen 2023

Se med live

Du kan se med gratis via stream fra klokken 18:30 lørdag den 4. februar 2023.