Kurv
Frederik Cilius er med i ny sæson af GURU

Frederik Cilius er med i ny sæson af GURU

Frederik Cilius er med i ny sæson af GURU, der har premiere den 25. november på DR1 og DR TV.

Det offentliggjorde Simon Kvamm på sin instagram-profil den 3. november.

Simon Kvamm skriver:
Guru er ét stort eksperiment, hvor vi kommer de ingredienser vi elsker ned i en gryde og afventer hvordan det kommer til at smage. Den nye sæson er kommet til at smage lidt mere af drama. Det gør simpelthen lidt mere nas, men denne gang er det Anders Mertz selv det gør mest nas på.

Det er et kæmpe privilegie for mig at få muligheden for sammen med så mange kyndige mennesker at skabe en serie, der danser linedans mellem humor og alvor på lige præcis den måde jeg elsker. Især synes jeg det har været en fornøjelse at følge Finn Nørbygaard folde sig ud som sort og dramatisk på en måde, jeg altid har haft lyst til at se ham.

Lidt om historien

Siden sidst har Anders Mertz udtænkt et nyt koncept. I stedet for ’Gå Selv’ er overskriften nu ’Gå Sammen’, hvor hans budskab er, at man som menneske får langt mere succes igennem fællesskabet. Inspireret af Kasper Hjulmands ledelsesstil og arbejde med bløde værdier på det danske fodboldlandshold, drømmer Anders om at stå i spidsen for et kursuscenter, hvor man bliver ”En Større Del Af Noget Vigtigt”. Så han åbner ’Lets Go Academy’ sammen med sin ven Ralf Aulum (Brian Lykke), forretningspartner Allan Dinesen (Kasper Nielsen) og væbneren Vandela Yerst (Kirsten Lehfeldt).

Anders’ projekt kommer dog i stormvejr, da han uventet bliver kontaktet af sin far Erik Mertz (Finn Nørbygaard) med hvem han ikke har haft kontakt i flere år. Erik, der er arkitekt og lokal kendis, har noget vigtigt han vil bede sin søn om. Anders ser sig nødsaget til at gå ind i farens projekt, og det bliver en fatal beslutning.

Alt sammen forsøger Anders at bearbejde hos sin egen terapeut Master Fenn (Frederik Cilius), som dog er mere optaget af at forklare om østlig filosofi og buddhisme, som han for nylig er konverteret til.

Frederik Cilius er med i ny sæson af Guru
Foto: The Bunch (Guru sæson 1)

Fik du set 1. sæson?

Hvis ikke, så kan du finde den på DRTV.