Kurv
Hvad er der galt - med Brinkmann og Cilius

Flere datoer til Hvad er der galt

Frederik Cilius og Svend Brinkmann udvider deres foredragsturné og kommer nu også til Odense og Aalborg med HVAD ER DER GALT? Der er desuden tilføjet en ekstra dato i København, da den første allerede er udsolgt. Find billetter nedenfor!


Hvad er der galt - med Brinkmann og Cilius

Til efteråret 2023 kan du opleve to aftener med Frederik Cilius og Svend Brinkmann, hvor de spidder tidens tendenser, hinanden og ikke mindst sig selv. Hvad er der galt? Læs mere nedenfor.

Hvad er der galt? – med Frederik Cilius og Svend Brinkmann

Hvad er det egentlig, der er så galt? Hvis der altså er noget galt… og det ikke bare er Frederik Cilius og Svend Brinkmann, det er helt galt med?

Glæd dig til en underholdende aften, hvor psykologen og satirikeren med masser af humor, alvor og selvironi spidder tidens tendenser, hinanden og ikke mindst sig selv i en tid, hvor dumhederne står i kø. Der er altså noget galt… men med hvad og med hvem?

Køb billet her

Musikhuset Aarhus, 23. oktober 2023, 19:00

Det Ny Teater, 20. november 2023, 19:00

Det Ny Teater, 5. december 2023, 19:00

Aalborg Kongres og Kultur Center, 5. februar 2024, 19:00

Odeon, 19. februar 2024, 19:00

Dumhederne står i kø

Både Frederik Cilius og Svend Brinkmann er kendt for at synes, at alt muligt er galt. Cilius laver satire over samtidens tåbeligheder, især gennem sit alter ego Kirsten Birgit, og Brinkmann kritiserer tidens tendenser og udviklingstvang.

På denne aften sætter de sammen fokus på alt det, der er galt, måske endda med dem selv? Men de spørger også, om man kan køre træt i at påpege alt det forkerte, og undersøger fra både komikerens og psykologens perspektiv, hvad der er værd at kæmpe for i en tid, hvor dumhederne står i kø.

Hvad er der galt med Frederik Cilius?

Kan der overhovedet være noget galt, når man har en så alsidig og succesfuld karriere, som Frederiks? Helt kort er Frederik satiriker, musikformidler, skuespiller og uddannet klarinettist.

Han er kendt fra utallige tv-programmer og serier, men er især kendt for rollen som Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm i henholdsvis Den Korte Radioavis på Radio24syv og Den Korte r8Dioavisr8Dio.

Hvad er der galt med Svend Brinkmann?

Set udefra er der intet galt, for det er svært ikke at blive imponeret over Svend Brinkmanns imponerende lange CV. Udover at være psykologiprofessor og forsker på Aalborg Universitet har han i årevis været en aktiv stemme i den offentlige debat.

Den velformulerede professor har en lang række populære bogudgivelser bag sig, bl.a. bestseller-trilogien Stå fast, Ståsteder og Gå glip. Derudover er Brinkmann kendt som radiovært, klummeskribent og foredragsholder.