Kurv
Den Korte r8Dioavis Kirsten Birgit og Rasmus Bruun

Den Korte sender live fra 1. december

Vi har en helt særlig julegave til dig i år, som vi håber, du vil kunne lide.

Den 1. december stempler landets mest elskede seniorkorrespondent, Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, nemlig ind på r8Dio og sender daglige klare, parate og skarpe nyheder til dig og resten af Danmark.

Det gør hun i Den Korte r8Dioavis, hvor nyhedschef Rasmus Bruun helt sikkert kommer til at få sit hyr som hendes redaktør.

Vi gør det live, hårdt og direkte hverdage klokken 13:05 og det eneste, du skal gøre for at lytte med, er, at downloade r8Dio-appen.

Den Korte r8Dioavis kan høres via app'en

TIDSFORSKIDT LYTNING?

Hvis du hellere vil høre det tidsforskidt, så skal du være medlem af r8Dios venner.

Det koster 49 kr. om måneden eller 399 kr. om året, men så er du til gengæld med til at lave landets første kommercielle taleradio, der kan være en sten i skoen på skrivebordstomater, der ikke bryder sig om fri og uafhængig radio. (I ved selv hvem I er)

r8Dios programmer 1024x505 1

Vil du høre Den Korte r8Dioavis med Kirsten Birgit og Rasmus Bruun?

Så download r8Dios app og bliv medlem af r8Dios venner

Det koster kun 49 kr. pr. måned – eller 399 kr. pr. år!

Bliv medlem

Betal nemt med MobilePay

Betal med kreditkort

Vi glæder os meget til at sende igen hver dag, og komme ind i den rytme, hvor man kan lave løbende storylines og gribe nyhedsstrømmen, også selvom det betyder, vi skal læse Politiken igen næsten hver dag.

Som Kirsten ville sige, så vil Den Korte r8Dioavis være det troldspejl, som vi ser vores absurde samfund igennem og være drengen der råber: “hov, han har jo ikke noget tøj på.”

Vi sender alle hverdage i december fra klokken 13:05 til og med årets korteste dag den 21. december, hvor vi har en rigtig dejlig stor hård pakke til dig.

Men mere om det senere…

Andre programmer i Den Korte-universet