Kurv

Vi gør det live – on stage!

nyt show med Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm og Rasmus Bruun får premiere i 2022. 

Til foråret vender Kirsten Birgit & Rasmus Bruun tilbage til de skrå brædder landet over. Denne gang er det med det, de to gør bedst, nemlig: Dagsaktuel, politisk satire. 

“Det er klart, at vi med showet går benhårdt efter at vælte minimum én minister med vores bidske og samfundskritiske satire; og hvis en af dem kunne være Jeppe Kofod, så er vi glade” – siger Rasmus Bruun og suppleres af Frederik Cilius:

“Den anden kunne f.eks. være Jesper Petersen, men det har intet at gøre med deres fælles interesse for 15-årige piger. Det er mere for at se, om man kunne få Jesper Petersen til at ændre ansigtsudtryk bare én enkelt gang.”

Provokerende og bidsk samfundssatire

Duoen har allerede haft stor succes med at omsætte det populære Radio24syv-satireprogram til et sceneshow med “Det Skide Show” (2018) og senest “Sommeren på Birgitø” (2020), hvor Politiken begejstret skrev:

“Provokerende, uhyggeligt dannet og bidsk samfundssatire”, og kaldte showet for “kammerteater med kultpotentiale”. 

I det nye show “Den Korte Live On Stage 2022” er det især den ætsende aktuelle politiske satire, der er i højsædet. Her vender de to karakterer nemlig tilbage til det velkendte radiostudie og den klassiske stil, som vi kender fra radioprogrammet. 

“Dylan havde også sin elektriske og kristne periode, men han vendte tilbage til den folkemusik, som havde gjort ham til Dylan”, siger Rasmus Bruun. –“Man kan godt sige, vi er gået i gang med at stemme den akustiske guitar og taget mundharmonikastativet om halsen”, slutter Frederik Cilius.

Publikum kan glæde sig til at opleve det velkendte univers på scenen, og et show der udvikler sig hver dag i takt med nyhedsstrømmen.